Меган Маркъл бавно се отделя от принц Хари и се

...
Меган Маркъл бавно се отделя от принц Хари и се
Коментари Харесай

Проблемите едва сега започват: Меган вече се дърпа от Хари и ще иска попечителство над децата?

Меган Маркъл постепенно се отделя от принц Хари и се надява да вземе цялостното настойничество над двете им дребни деца, твърди кралският биограф Анждела Левин.

Говори се, че връзката на двойката последователно се разпада през последните седмици след редица нашумели спорни случки. По-наблюдателните виждаха, че от излизането на книгата “Резервният ” на принц Хари насам, Меган като че ли постепенно стартира да се дистанцира от него. Кулминацията на тази наклонност настъпи на 19-и май, когато двойката не означи по никакъв метод петата годишнина от сватбата си.



Освен това предходната седмица се появиха изказвания, че херцогът на Съсекс има лична персонална стая в първокласен хотелски комплекс в Лос Анджелис, която употребява, когато желае да избяга от фамилията си.

Кралският биограф Анджела Левин, която е написала голям брой книги за монархията, твърди, че Меган възнамерява да се раздели с Хари.

Говорейки за връзката им пред GB News, тя показа: “По-късно открихме, че Меган към този момент е възнамерявала да напусне Обединеното кралство още преди да се омъжи. ”



“Мисля, че тя обмисля всичко. В момента се основава чувството, че Хари в действителност прави нещо, което е отрицателно, което е разстройващо, което ще накара публиката да почувства, че не е съумял, което е доста унизително. Меган обаче е тръгнала в другата посока и се къпе в злато, евентуално ще получи огромна роля във филм и към този момент има добър нов сътрудник. ” - добави Левин.

“Така че тя изцяло се отделя от него. Както казахте, тя не беше на никое място, където той в действителност имаше потребност от нея. Той има проблем с психологичното здраве и има потребност от някой, който да го поддържа. Всъщност всеки би го направил, само че тя се пази. Така че той прави всички гадни неща, а тя продължава напред. И мисля, че това е началото на края за него. Според мен ето какво прави тя - увери се, че той е в безнадеждна обстановка, с цел да може да вземе децата, а той е изцяло изолиран от фамилията и приятелите си. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР