Меган и принц Хари показаха за пръв път дъщеря си

...
Меган и принц Хари показаха за пръв път дъщеря си
Коментари Харесай

Меган и Хари показаха дъщеря си навръх рождения й ден в Лондон, одрала е кожата на баща си

Меган и принц Хари демонстрираха за пръв път щерка си Лилибет. Щастливите родители използваха като мотив първият рожден ден на момиченцето и разгласиха фотография от празненството, което съответства със завръщането на фамилията в Лондон.

Те прекараха няколко дни в Обединеното Кралство, с цел да се включат в тържествата във връзка платинения празник на кралица Елизабет Втора. Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор бе родена предишния юни в Калифорния, само че е кръстена на своята починала баба - лейди Даяна и на прабаба си, както кралското семейство назовава на галено нейно величество.

По време на късия престой на херцозите на Съсекс в Англия, те са показали дъщеричката си на кралицата. Самата тя поздрави посредством формалните си профили Лилибет за първия й рожден ден.



Снимката е направена в градината на Фрогмор Котидж, където е английският дом на Меган и Хари. Там живеят и принц Уилям със фамилията си, както и други членове на семейството със синя кръв. Близки до двореца разкриха, че е имало празненство в чест на Лилибет, което е минало в стеснен кръг.

Не излиза наяве обаче дали на него са участвали първите й братовчеди - принцовете Джордж и Уилям и принцеса Шарлот, които бяха доста заети около тържествата за кралицата.



Така или другояче момиченцето наподобява доста щастливо на рождения си ден и се усмихва необятно. От фотографията излиза наяве, че също като батко си Арчи, Лилибет е наследила рижавите коси на принц Хари. Рожденичката театралничи с огромна бяла панделка, облечена в бледосиня рокличка.

Източник: Дарикнюз
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР