Меган и Хари са получили покана за коронацията на Чарлз

...
Меган и Хари са получили покана за коронацията на Чарлз
Коментари Харесай

Страх от краля? Меган и Хари с принудителна покана за коронацията на Чарлз III

Меган и Хари са получили покана за коронацията на Чарлз III. Кралската администрация е изпратила писмо до Съсекс, в което публично ги канят на тържествения парад. Онова, което херцозите обаче не споделят обществено, е наложителният темперамент на известието. Отказът да се причислят към кралския двор в този ден може да има тежки последствия за тях.


Оказва се, че крал Чарлз доста държи да показва единодушие на фамилията си. И Меган и Хари също имат роля на тържествата. Новият държател е задължил и двамата си сина да не помнят за споровете и да се посветят напълно на събитието. И колкото и да е огромно напрежението сред членовете на фамилията, двете двойки са задължени да се подчинят.

 

Самите Меган и Хари се усещат притиснати от събитията, само че е доста евентуално да участват на церемонията. Двойката към този момент получи един удар под кръста - домът им в замъка Уиндзор беше лишен в интерес на короната, а те получиха разпореждане да се изнесат от него.  Двамата по този начин и не си разрешиха да разясняват случая, само че както наподобява крал Чарлз работи с твърда ръка по отношение на непокорния принц и брачната половинка му. Хари даже спря с изявите си във връзка новата си книга и все по-рядко се появява в медиите. 

 

Каквато и да е повода за непредвиденото слизане от сцената на тези двамата, британците са облекчени. А наличието им на церемонията единствено ще затвърди убеждението, че кралят в действителност ръководи фамилията си и не търпи неподчинения...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР