Меган Голдбъргър, TikToker от Уелс, е спасила хиляди, за да

...
Меган Голдбъргър, TikToker от Уелс, е спасила хиляди, за да
Коментари Харесай

Жена споделя ключов начин, по който е загубила два камъка след години на симптоми на хранително разстройство

Меган Голдбъргър, TikToker от Уелс, е избавила хиляди, с цел да се оперира в Турция. Тя се бореше с тежестта си и смяташе, че това е единствената й вяра.

Уелската звезда на TikTok @meggoldberger беше заделила £2500, нужни за пътешестване до Турция, с цел да й бъде подложен стомашен ръкав. Но тогава лечението й оказа помощ да осъзнае, че интервенцията не е нейното решение. След това разобличаване, Меган стартира " лечебно пътешестване ", което докара до диагностицирането й с разстройство на преяждането. Това, осъзна тя, е било провокирано от минали контузии, които са я предиздвикали да яде утешително.

Меган показа, че яденето е метод за нея да се усеща в сигурност и се е трансформирало във форма на надзор, откакто е минала през сложни времена вкъщи, когато беше млада. Нейният доктор публично я диагностицира с преяждане.

Разказвайки за предишното си, тя сподели: „ Поръчката ми от Макдоналдс би била нещо неуместно като два чийзбургера, 20 пилешки хапки, огромни пържени картофи, огромна напитка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР