Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена

...
Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена
Коментари Харесай

Меган Фокс и Machine Gun Kelly заедно в Хавай

Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и Machine Gun Kelly взеха решение да изоставен огромния град за малко, с цел да се отдадат един на различен и да заздравят връзката си.

Двойката бе видяна в Хаваи в началото на седмицата, като вечеря в един от огромните хотели на острова. Снимки от срещата се появиха в обществените мрежи, като очевидци споделят, че двамата са вечеряли в продължение на един час, след което са напуснали ресторанта и са помахали на почитателите. Към тях се е включила и 13-годишната щерка на рапъра – Каси. Семейното пътешестване за Фокс и Kelly, чието същинско име е Колсън Бейкър, идва на фона на продължаващите подозрения за раздор в връзките им. През февруари актрисата загатна за разлъка, откакто изтри всичките фотоси с годеника си, а малко по-късно разгласява селфи със необичайно обръщение. В описанието тя написа: „ Можеш да усетиш нечестността/ тя е в дъха ти “.

Малко по-късно източник показа, че влюбените са почнали терапия, така като Фокс имала проблеми с доверието си към Колсън. В обществените мрежи се завъртяха клюки за невярност от страна на рапъра, само че източникът е безапелационен, че те са неистина. По думите му, няма трета страна, която да се меси във връзката.

„ Това доближи точка, в която нещата в действителност не вървят. Имало е моменти, в които двамата изобщо не си приказват. Толкова е зле ситуацията “, казва непосредствен до двойката. Друг пък споделя, че Колсън и Меган към момента поддържат връзка и интензивно работят по проблемите си. „ Единствено времето ще покаже дали ще се съберат изцяло, само че към този момент това наподобява невероятно “, споделя източникът.

Според вътрешни хора, двойката постоянно е имала проблеми, които не са били лесни за разрешаване и връзките им са били изпълнени с висоти и падения. Все отново Меган е била доста радостна, когато Колсън ѝ е предложил брак. „ Тя не е от хората, които стартират мимолетни връзки, тъй че влага цялото си сърце в връзките. Но сега не е щастлива. Свали си пръстена преди време и към момента не го е поставила “, разкриват другари на актрисата.

При последната си световна поява на празненството на Vanity Fair след премиите „ Оскар “, Фокс беше без годежния си пръстен, който е особено планиран за нея. В него се съдържат нейният и рожденият камък на Бейкър, с цел да символизират двете половини на една душа.

През март стана ясно, че двойката към момента се пробва да поправи нещата между тях, като посещава сватбен терапевт, макар че сватбата към момента не се е състояла. Според приятелите им обаче връзката е обречена и е единствено въпрос на време раздялата да бъде оповестена обществено, написа tialoto.bg.
                             
A post shared by
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР