Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена

...
Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена
Коментари Харесай

Меган Фокс възкръсна онлайн и отговори на слуховете за изневяра

Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и възкръсна цифрово, с цел да отхвърли слуховете, че годеникът ѝ Машин Гън Кели ѝ е изневерил, макар че явно имат някои проблеми, написа " Телеграф ".

Актрисата не се бави и незабавно пусна обява, която директно адресира спекулациите, които се въртят към връзката им от към седмица.
                             

В него тя изрично отхвърля някой да е заставал сред двамата. Фокс пише: „ Няма никаква интервенция на трета страна в тази връзка от какъвто и да е тип. “

С други думи актрисата изрично акцентира, че не е имало спекулация. Стига даже още по-далеч, като дори защитава китаристката на групата на годеника ѝ - Софи Лойд, с която се предполагаше, че ѝ е изневерил. Не бива обаче да се подминава обстоятелството, че Меган изтри всички снимки с годеника си от профила си в Инстаграм, като пусна обява, в която се говореше за " непочтеност ". 

Въпреки обясненията на актрисата, сред двамата има някакви проблеми, така като бяха забелязани да излизат от офис на сватбен съветник, само че си потеглиха в разнообразни коли. Самият Кели не е коментирал нищо към случая към момента. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР