Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена

...
Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена
Коментари Харесай

Меган Фокс и годеникът ѝ отидоха на брачен консултант, тя не сдържа сълзите си

Меган Фокс  Меган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и годеникът ѝ Машин Гън Кели наподобява се пробват да подредят нещата, откакто се появиха слухове за разлъка през уикенда. От фотоси, снимани от Daily Mail, се вижда, че Фокс и Кели напущат офис за брачна консултация, след като прекарали два часа и половина вътре.

Кадрите демонстрират, че Фокс не е могла да си сдържи сълзите, защото се вижда, че бърше очите си с ръка до момента в който напуща постройката, а рокерът е компактно зад нея. Двойката разговаряла между тях, до момента в който вървят към паркинга, преди да си тръгнат в обособени коли.

Посещението на двамата в офиса за брачна консултация идва единствено няколко дни откакто се говореше, че двойката, която се сгоди през януари 2022 година, се е скарала след огромен спор по време на уикенда на Супербоул.

Източник сподели на ET, че двойката " влезнала в огромен спор преди представянето на MGK на събитието Sports Illustrated в събота вечер. " „ Меган и MGK имат буйна връзка, изпълнена с доста интензивни страсти, както положителни, по този начин и неприятни, само че след тази свада Меган беше доста смутена “, сподели източникът. „ Първоначално тя трябваше да пристигна с MGK на събитието и имаше планувано цяло облекло, само че тя се отхвърли в последния миг. “

Според източника очевидният спор е повлиял на представянето на MGK. Появиха се и клюки, че ябълката на раздора е китаристката на рокаджията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР