Меган Фокс ни показва, че не се интересува особено какво

...
Меган Фокс ни показва, че не се интересува особено какво
Коментари Харесай

Снимката на Меган Фокс без бельо

Меган Фокс ни демонстрира, че не се интересува изключително какво приказват хората за нея и не се свени да провокира всички да приказват за нея.
 Меган Фокс и Брайън Остин Грийн за обвиняванията, че са принуждавали децата си да носят женски облекла
Принуждавала ли е Меган Фокс децата си да носят женски облекла

Тя и Брайън Остин Грийн имат твърда позиция

И с избора си на секси тоалети, и с метода си на живот. В момента към момента се приказва за това дали с Machine Gun Kelly са съумели да оправят връзките си, или пък не.

Поне за момента наподобява, че има вяра двамата още веднъж да притеглят всички погледи на публични събития като двойка. Но няма никакъв късмет Меган Фокс да се върне при някогашния си брачен партньор Брайън Остин Грийн. 

Актрисата е взела решение да заличи татуировка, посветена на Грийн, намираща се в долната част на корема ѝ. За това разбираме от профила в Instagram на татуиста на известни персони Джеси Кридик. Той разгласява фотография на Меган Фокс, на която не се вижда лицето ѝ, само че се вижда, че е без долнище и новата татуировка на змия и цветя (снимката е ).
 Меган Фокс влиза в
Меган Фокс влиза с гръм и тропот в " Непобедимите 4 "

Трейлър на кино лентата

От описанието под поста излиза наяве, че новата татуировка е имала за цел да прикрие остаряла. Според InStyle, през 2015 година на същото място Меган Фокс си е татуирала първото име на Брайън Остин Грийн. А в този момент е решила да го отстрани вечно от кожата си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР