Меган Фокс казва, че „тялото я боли“ от тежестта на „греховете“ на мъжете, докато обявява нова поетична книга

...
Пригответе се за Меган Фокс, поетесата. Дебютната стихосбирка на актрисата
Коментари Харесай

Пригответе се за Меган Фокс, поетесата.

Дебютната стихосбирка на актрисата от "Тялото на Дженифър", озаглавена "Pretty Boys are Poisonous", е насрочена за излизане през ноември. Gallery Books, подразделение на Simon & Schuster, ще публикува.

Според официалния синопсис, Фокс „показва на феновете злия си хумор чрез сърцераздирателна и мрачна колекция от поезия. В продължение на над 80 стихотворения Fox описва всички начини, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, дори ако това означава да се изгубим в процеса.”

В изявление Фокс каза: „Тези стихотворения са написани в опит да изтрият болестта, която се е вкоренила в мен поради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в пазене на тайните на хората, тялото ме боли от носенето на тежестта на греховете им.

Тя продължи: „Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че моите думи могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено в тъмнината.“

В миналото Фокс е имала поне две силно публични връзки. Тя беше омъжена за звездата от „Бевърли Хилс, 90210“ Браян Остин Грийн от 2010 г. до 2021 г. и двамата имат трима сина.

Съвсем наскоро Фокс беше във високопоставена връзка с певицата Machine Gun Kelly, която те направиха публично достояние през 2020 г.

Поетичната книга едновременно ще бъде публикувана като аудиокнига от Simon & Schuster Audio, четена от Fox.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР