Меган Фокс и Брайън Остин Грийн вече не са семейство. ...

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн вече не са семейство.

Меган Фокс официално е разведена жена

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн към този момент не са семейство. Бившите съпрузи публично са разведени година след раздялата им.
Меган подаде документи за бракоразвод през ноември 2020 година след 10-годишен брак. По това време тя уточни като причина „ непоправими неразбирателства “ и изиска споделено настойничество върху трите ѝ деца с Остин Грийн – 9-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 5-годишния Джърни . През май 2020 година Брайън съобщи, че с Фокс са почнали да се отдалечават още в края на 2019 година.
 Меган Фокс
Снимка: БГНЕС
„ Нито един от нас не направи нещо неприятно на другия. Тя постоянно е била почтена с мен и аз постоянно съм бил почтен с нея “, сподели артистът в подкаста си. Допълни, че е наясно, че Меган постоянно ще обича него и фамилията им, а раздялата е била наложителна, с цел да се резервира всичко хубаво, което са постигнали дотук. „ Независимо от случилото се, ние оставаме другари и дружно ще отглеждаме децата си “.
Въпреки че не бяха публично разведени, Меган и Брайън започнаха нови връзки няколко месеца след раздялата си. От 10 месеца с която сега взема участие в шоуто Dancing with the Stars. „ Тя е доста виновна, блага, грижовна, отдадена и забавна. Чувствам се блажен “ , сподели Остин Грийн през януари.

Що се отнася до Фокс, тя е по отношение на рапъра Machine Gun Kelly. Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата Midnight in the Switchgrass, след което снимат и общ видеоклип към една от песните на изпълнителя. През февруари източник съобщи, че Меган няма самообладание да завърши развода си, с цел да бъде с Machine Gun Kelly. „ Те плануват да бъдат вечно дружно “ , добавя източникът.

Актрисата съобщи, че счита рапъра за своята сродна душа, а през финалните месеци двамата не се тормозят да показват непосредственост както в обществените мрежи, по този начин и на всемирски обстоятелства. Наскоро. Те споделиха фотоси в профилите си в Instagram, допълвайки ги с благи послания.

Източник: tialoto.bg