Меган Фокс е сред жените, по които неведнъж сме въздишали.

...
Меган Фокс е сред жените, по които неведнъж сме въздишали.
Коментари Харесай

Защо Меган Фокс не се мисли за толкова красива, колкото я виждаме ние

Меган Фокс е измежду дамите, по които нееднократно сме въздишали. Секси актрисата предизвика ловко при всяка поява на аления килим и обича да показва обилно както съвършените си форми, по този начин и разнообразни визии.

Веднъж ще е с розова коса, идващият с черна и с бретон, а мощният грим и изрязаните облекла ни убеждават, че тя не просто знае, че е красива, само че и по какъв начин да го подчертае по най-хубавия метод.

Оказва се обаче, че това, което виждаме ние, се разминава с метода, по който тя се вижда в огледалото. Фокс е част от новия брой на Sports Illustrated Swimsuit с гореща фотосесия по бански, която разпалва въображението на нейните почитатели. Но актрисата и модел признава пред изданието, че от дребна има проблем с това по какъв начин наподобява.

По думите на Фокс, тя не вижда себе си по този начин, както я виждат другите. И няма подобен стадий от живота си, когато да е харесвала тялото си. Никога. Това се дължи на обстоятелството, че страда от телесна дисморфия, позната още като синдром на изкривеното огледало.

Дисморфията е психологично разтройство, при което човек губи действителна визия за метода, по който наподобява, и се концентрира напълно върху физическите си дефекти.

Актрисата разкрива още, че е израснала в доста религиозна среда, в която телесното в никакъв случай не е било на респект. А като тинейджър е минала през интервали и на осъзнаване, и на фикс идея към тялото си.

Тя добавя, че цялостен живот ще продължи да се учи да обича себе си. И желае хората да не я одобряват единствено с това, което виждат, тъй като тя има и доста " специфична " и цветна аура.

Това не е първият път, в който Меган Фокс приказва за дисморфията. В изявление за GQ през 2021 година тя призна, че има доста и съществени несигурности. И въпреки че останалите си мислят, че живота на красивите хора е доста елементарен, тя знае, че изобщо не е по този начин, напомня USA Today.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР