Мега звездата в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев

...
Мега звездата в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кобрата се разкая, извини се на Джени Суши СНИМКИ

Мега звездата в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев приключи първия обучителен курс по предварителна защита на полов тормоз, който му бе натрапен от Атлетическата комисия на щата Калифорния след скандалната целувка с репортерката Джени Равало след успеха му над Богдан Дину в края на март. Кобрата употребява обществената мрежа “Фейсбук ”, с цел да се извини на Джени Суши и в същото време с това да помоли почитателите и приятелите си да спрат с отрицателните мнения по неин адрес.

“Миналата седмица приключих въздействащ 2-часов обучителен курс за полов тормоз, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг. Обучението ме накара да схвана по-добре, че случаят, който се случи на 23 март, сред мен и журналистката Джени Равало, беше изцяло недопустим.

Продължавам да извършвам отговорностите си да преминавам нужните образования и да взимам ограничения за коригиращи дейности, нужни за възобновяване на моя боксов лиценз за Калифорния. Искам да съм сигурен, че всички мои почитатели знаят - направих неточност и сбърках. Продължавам да поемам цялостна отговорност за дейностите си.

Накрая желая откровено да се извиня на репортерката Джени Равало.

Не на последно място, един от многото уроци, които научих от събеседването с Морис, е, че би трябвало да бъда доста явен с моите другари, фамилията и почитателите ми, че не утвърждавам никакви отрицателни забележки по отношение на госпожа Равало по отношение на този въпрос.

За тази цел, апелирам, въздържайте се от издание на пренебрежителни забележки по отношение на госпожа Равало в моите профили в обществени медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.

Благодаря на всички ви!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР