Мега информационен комплекс в три сгради на стойност 5 млн.

...
Мега информационен комплекс в три сгради на стойност 5 млн.
Коментари Харесай

АПИ създава мега информационен комплекс за 5 млн. лв.

Мега информативен комплекс в три здания на стойност 5 млн. лева с Данък добавена стойност основава Агенция „ Пътна инфраструктура “, излиза наяве от нейна поръчка. Тя е за доставка, апаратура и въвеждане в употреба на съоръжение и системи за предстоящ сложен център за предпазване и обработка на данни.
Той ще се състои от следните три взаимосвързани обекта – Комуникационно механически център, Център за възобновяване при произшествия в действително време и действителен Център за предпазване и обработка данни.
Комуникационно-техническият център за употреба, ръководство и поддръжка на интегрираната осведомителна система ще се обитава в постройката на НИСИ в София, на бул. " Никола Петков " 86.
Центърът за възобновяване при произшествия в действително време, осигуряващ опцията за възобновяване на данни с включени съответните дейни и пасивни съставни елементи от обслужващата ги инфраструктура, ще се обитава в постройката на „ Геоплан Проект “ в София, на бул. „ Цар Борис III “ 215, етаж 1.
 15 млн. за нови обекти в Смолянско, един от тях е входът на Девин 15 млн. за нови обекти в Смолянско, един от тях е входът на Девин
Два нови обекта в Смолянско на обща стойност 15 138 332 лева са предоставени в Смолянско в края на актуалната година. Агенция &bd...
Съществуващият Център за предпазване и обработка данни, в който ще се извърши техническо и инфраструктурно уголемение, се обитава в София, на бул. " Македония " 3, етаж 8.
Сред най-важните задължения на комплексния център ще са непрекъснатото възобновяване на корпоративните данни (актуализация) и незабавното даване на достъп до тях при настъпване на спешно събитие.
Резервирането на сериозни осведомителни системи ще разреши да бъде основан и поддържан в работоспособно положение програмно-технически комплекс от осведомителни системи в сходство със характерните условия на Агенция „ Пътна инфраструктура “ към хардуерните средства и сериозно значимите бизнес приложения.
Поръчката, оповестена през днешния ден от АПИ, има за цел да обезпечи оборудването и прилежащите системи за обезпечаване на естествени условия за работа в пространствата, в които се възнамерява да бъде ситуиран бъдещият сложен център за обработка и предпазване на данни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР