Мега-фен на Хари Стайлс лети по света и остава в

...
Мега-фен на Хари Стайлс лети по света и остава в
Коментари Харесай

Мега-фен на Хари Стайлс резервира едномесечна ваканция, за да види певеца на турне

Мега-фен на Хари Стайлс лети по света и остава в Airbnbs седмици наред, с цел да може да види осъществяването на обичания си поп воин още веднъж и още веднъж.

Xoee Pearl () си е сложила за задача да види английския артист колкото се може повече пъти. The New Yorker последва Хари Стайлс в „ Love on Tour “ през Лос Анджелис, Ню Йорк, Барселона, Лондон и доста други дестинации.

Xoee споделя, че комбинирането на нейните пристрастености към музиката и пътуването е нейното „ щастливо място “ " и по тази причина е благополучен да се изкачи и да се осмели да обиколи света, с цел да последва момчето, родено в Редич, до момента в който подлудява тълпите с разнообразни пощенски кодове.

Когато артистът на " Watermelon Sugar " разгласи, че ще изнесе 15 концерта за след пребиваването си в Лос Анджелис, Xoee реши да се реалокира в града за един месец с приятеля си.

„ Имаше нещо в действителност особено в това да се преместиш в Лос Анджелис за един месец и да прегърнеш този живот поради шоутата на Хари. ново обичано кафене и опцията да се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР