Меджик Джонсън е един от синонимите на Лос Анджелис Лейкърс.

...
Меджик Джонсън е един от синонимите на Лос Анджелис Лейкърс.
Коментари Харесай

Меджик Джонсън: Без Коби нищо няма да е същото

Меджик Джонсън е един от синонимите на Лос Анджелис Лейкърс. Великият пойнт гард и някогашен началник на калифорнийския клуб нямаше по какъв начин да остане безразличен след нещастието, лишила животите на Коби Брайънт, щерка му Джиана и още седем души, които са били на борда на хеликоптера, който катастрофира нощес.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

“Съзнанието ми препуска, до момента в който се пробвам да напиша това… Не мога да допускам и рева цяла заран след унищожителните вести за Коби и щерка му Джиджи. Това, което е направил за баскетболната игра, няма по какъв начин да бъде разказано с думи. Той даде познание, време и гений, с цел да съобщи познание на по-младите - без значение дали става дума за подрастващи, колежани, НБА или женската НБА. Знам, че ще липсва на почитателите на всички места, изключително в Лос Анджелис”, написа Меджик.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

“С Коби сме споделяли доста специфични диалози за живота и за играта. Имахме доста общи неща отвън терена. Обожавах да дисктуирам Лейкърс с него, да приказваме за бащинство, за семейство и за това какъв брой доста обичаме Италия. Това ще ми липсва толкоз много”, продължава той.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

“Моят другар, легенда, брачен партньор, татко, наследник, брат, притежател на “Оскар” и най-великият “езерняк” за всички времена го няма. Трудно е да го приема. Коби беше водач на играта, наставник както на баскетболисти, по този начин и на баскетболистки”, споделя още Джонсън в изказването си.
 IN MEMORIAM: Коби Брайънт (1978-2020) @@@

“Нищо няма да е същото без Коби. Нито Лейкърс, нито баскетболната игра, нито нашият град. С Куки се молим за Ванеса, чудесните му дъщери Наталия, Бианка и Капри, както и за родителите му Джо и Пам, а и сестрите му. Винаги ще бъдем отсреща за семейство Брайънт”, приключва той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР