Медийното правосъдие“, при което хора предваврително се обявяват за престъпници:

...
Медийното правосъдие“, при което хора предваврително се обявяват за престъпници:
Коментари Харесай

Велислав Великов: Медийното правосъдие застрашава правовата държава

" Медийното правораздаване “, при което хора предваврително се афишират за нарушители: сутринта се показват, следобед прокуратурата е в техните офиси и по този начин се раздава правораздаване, заплашва устоите на правовата страна, на правата и свободите на жителите. Ние по тази причина сме тук. Така разяснява мотивацияята на протестиращите от самодейността „ Правосъдие за всеки “ Велислав Величков пред Actualno.com.
Сподели с твоите другари
Като победа той означи, че макар лятната почивка въпреки всичко към този момент се приказва за порочната процедура за избор на основен прокурор и за единствената кандидатура на Иван Гешев.
От „ Правосъдие за всеки “ упорстват Народно събрание да спре процедурата сега и да започва нова, с действителни претенденти и сложена на кардиналната основа на изменен Закон за правосъдната власт. Така те виждат опция и други организации да внесат претенденти за основен прокурор, от които да се направи заслужен избор на новият държавен обвинител на България.
Проектът за измененията в Закона за правосъдната власт, от самодейността към този момент са внесли в Народно събрание преди лятната почивка на 29 юли, чака се той да бъде прегледан тази пленарана сесия. От самодейността започнаха подписка на протетса пред Съдебната палата, с която ще припомнят на депутатите да прегледат техните оферти преди локалните избори.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР