Медийният шум и огромният интерес към Митко Димитров от Ямбол,

...
Медийният шум и огромният интерес към Митко Димитров от Ямбол,
Коментари Харесай

Милионерът от Ямбол Митко реши какво ще прави с парите си. Призна, че е притеснен (ВИДЕО)

Медийният звук и големият интерес към Митко Димитров от Ямбол, който удари джакпота от 12 милиона лв. от лотария не стихват. В града чичо Митка, както всички го назовават, към този момент се е трансформирал в същинска звезда. Съгражданите му са уверени, че 61-годишният паралия ще зареже дефинитивно работата си на водач. Самият Митко обаче не счита по този начин и разгласи, че няма напълно да изоставя работата си. В момента той за първи път от години си е взел отпуска и прекарва времето с най-близките си родственици. Вече е решил какво ще прави с част от колосалната си облага. Продължава да счита, че това са доста пари за един човек и ще даде част от тях, само че по уместен метод. За това ще му помогне именитият му гимнастик Данчо Йовчев, който изтегли печелившия му фиш.

„ Ще помислим за Ямбол. Разбрах се с Данчо. Ще дойдат, ще се разберем за нещо. За други – не. Само някои домове – старешки, дом за сираци “, изясни Митко Димитров пред Нова телевизия.

За себе си той също е планувал нещо – първата му инвестиция ще бъде в екзотично пътешестване зад граница, с цел да си почине от насъбраните страсти. Милионерът признава, че постоянно е имал другари към себе си, само че в този момент те са още повече, тъй като и тези, които са го забравяли през годините, в този момент са се сетили за него. Притеснен е и от покачвания интерес от страна на дамите. Ергенът Митко обаче няма да взема прибързани решения и да си дава телефона под натиска на напористи дами.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР