Медийният магнат милиардер Рупърт Мърдок, който е на 92 години,

...
Медийният магнат милиардер Рупърт Мърдок, който е на 92 години,
Коментари Харесай

92-годишният милиардер Мърдок намери нова любов и обяви годежа си СНИМКИ

Медийният магнат милиардер Рупърт Мърдок, който е на 92 години, разгласи годежа си с новата си другарка, Ан Лесли Смит, на 66 години. Това се случва по-малко от година след развода с четвъртата си брачна половинка, супермодела Джери Хол.  

Той сподели, че е предложил брак на Ан на деня на Свети Патрик, който се чества на 17 март. Двойката беше в Ню Йорк този ден. Мърдок към този момент се пошегува, че денят не е определен инцидентно. „ Аз съм една четвърт ирландец “, сподели той в изявление, пише Daily Mail.

Медийният магнат, който подари на обичаната си пръстен с голям елмаз, призна, че е бил нервозен да предложи, тъй като се „ опасява да се влюби “, само че сподели, че е сигурен, че бракът му с Ан Лесли Смит ще бъди финален.

Рупърт Мърдок, чието положение се прави оценка на 17 милиарда $, се натъкна на Смит предишния септември на събитие от 200 души, извършено в неговото лозе Moraga в Бел Еър, Калифорния.

Самата Ан Лесли Смит е някогашен полицейски капелан, нейният брачен партньор - звездата на кънтри музиката Честър Смит, умря преди няколко години.

Тя назова връзката си с милиардера „ Божи подарък “.

" Вдовица съм от 14 години. Подобно на Рупърт, брачният партньор ми беше предприемач. Работеше в локални вестници, развиваше радио и телевизионни станции и помагаше за разпространение на Univision. Така че приказвам езика на Рупърт. Споделяме едни и същи вярвания ", показа тя.

Тя била щастлива, когато Рупърт й предложил брак и приятелите й доста се радват за нея. Сватбата е планувана за лятото на 2023 година

Припомняме, че този брак ще бъде петият за Рупърт Мърдок. Основателят, ръководител и основен изпълнителен шеф на холдинговите компании News Corp и 21st Century Fox се дами за първи път през 1956 година за Патриша Букър, стюардеса от Мелбърн. Двойката има щерка Пруденс, която в този момент е на 64 години.
 Рупърт Мърдок, Джери Хол Рупърт Мърдок и четвъртата му брачна половинка Джери Хол Снимка: Getty Images
Втората брачна половинка на Мърдок беше шотландската журналистка Анна Торв. В този брак се раждат три деца: Елизабет, Лаклан и Джеймс. Компаниите на Мърдок разгласяват два от романите на Анна, които са оценени от рецензията. При развода си през 1999 година тя получава 1,7 милиарда $.

17 дни след развода Рупърт Мърдок се дами за трети път. Съпруга на 68-годишния ефирен магнат беше 30-годишната Уенди Денг. Те имаха две дъщери: Грейс и Клои. Двойката се разведе шест месеца по-късно. Според слуховете, заради обстоятелството, че Рупърт е обвинен във връзки с китайското разузнаване поради произхода на жена си.

Четвъртата брачна половинка на Мърдок беше известният супермодел Джери Хол, някогашна вокалистка на Rolling Stones. Двойката се ожени през 2016 година в Лондон в Spencer House след вихрен петмесечен разказ.
 Рупърт Мърдок, Джери Хол Сватбата на Рупърт Мърдок и Джери Хол Снимка: Getty Images
Рупърт Мърдок и Джери Хол обаче се разделиха миналата година. Не е ясно какъв брой коства този бракоразвод на милиардера, само че Джери Хол, която преди този момент пострада от Мик Джагър, когато се оказа, че бракът им, подписан в Бали, е недействителен, едва ли ще пропусне. Смята се, че раздялата им е една от най-скъпите в света и е коствала на Мърдок няколко милиарда $.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР