Медийният експерт Радослав Бимбалов коментира в профила си в социалната

...
Медийният експерт Радослав Бимбалов коментира в профила си в социалната
Коментари Харесай

Бимбалов: Притесних се за проф. Христова

Медийният специалист Радослав Бимбалов разяснява в профила си в обществената мрежа присъединяване на проф. Антоанета Христова в една от огромните малките екрани тази заран. Според него тя била прекомерна напрегната, на ръба на нервна рецесия, осведомят от frognews.bg
Ето какво написа Бимбалов във Facebook:

" Гледах в този момент моята другарка, професор Антоанета Христова, по малкия екран. Тя в действителност не желае да ми е другарка. Като бяхме в студиото на “Пресечна точка” предходната година ми споделяше “този господин”, а в това време ми разясняваше в профила, до момента в който ме блокираше. Нищо де, за мен е другарка.
Та, гледах я и се тормозих. Беше прекомерно напрегната, на ръба на нервна рецесия. Понеже тя се дефинира като “политически психолог”, т.е. оказва помощ душевно единствено на политици, се притеснявам, че ще ѝ е мъчно да си помогне сама. Затова желая да помоля някои от моите другари психиатри (които не са ме блокирали още) да ѝ оказват помощ.
Иначе видях и нещо положително. Научили са професор Христова на нова дума. Започва с “П” и приключва на “рокопиев”. Още една-две такива думи и може би е подготвена за Академик. Ще ѝ отива ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР