Медийната омерта продължава да ме заглушава. БНТ ме покани вчера

...
Медийната омерта продължава да ме заглушава. БНТ ме покани вчера
Коментари Харесай

Руди Василев: Терзиев отказа дебата, страх го е!

" Медийната омерта продължава да ме заглушава. Българска национална телевизия ме предложения през вчерашния ден на спор с други претенденти за кметове на София, само че единственото ми условия беше да повеждам спор с Антон Хекимян, Васил Терзиев, Ваня Григорова и Деян Николов, които се дефинират от медиите и обществото за съществени кандидати за кмет ", показа Радостин Василев - самостоятелен претендент за градоначалник на столицата.

Юристът хвърли още изясненост и показа забавни детайлности към цялата драма с дебата, който по всичко проличава, че на следващия ден няма да бъде бъде във тип, в който са очаквали и от Българска национална телевизия.

" Днес ми споделиха, че ще вземам участие с други претенденти като Карлос Контрера, Виолета Комитова и един господин, който в никакъв случай не съм го чувал. Отказвам такава смяна, защото сега имам забележителна поддръжка, която надвишава в пъти тази на претендентите, с които ме канят на спор. Представлявам гласа на българското общество ", показа още Василев.

" Днес разбрах, че господин Васил Терзиев е отказал дебата с Хекимян, Григорова и Николов, само че все пак не мога да взема мястото му. Ясно е, че го е боязън. Ясно е, че ще размажа претендентите и любимци за кметския стол! Отново ще кажа на медиите да не се тормозят да ме поканят на спор, само че не да ме пращат пращат против второстепенни герои и да си изгубвам времето, с хора, които няма да получат никаква поддръжка ", катерогиреч беше Радостин Василев, споделяйки своето мнение в профила си във Facebook.

" Очаквам отговор от останалите кандидати - подготвени ли сте да седнете на спор с Радостин Василев, или ще употребявате всевъзможни измислени съглашения на малките екрани и измислени рейтингови организации, които да вършат по този начин, че да играете в организиран мач ", приключи някогашният министър на спорта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР