Медийната компания на Рупърт Мърдок News Corp пусна нова услуга

...
Медийната компания на Рупърт Мърдок News Corp пусна нова услуга
Коментари Харесай

Мърдок създаде конкурент на Google и Facebook

Медийната компания на Рупърт Мърдок News Corp пусна нова услуга за агрегиране на вести, обсъждана като опция на Гугъл и Фейсбук.
Knewz.com е основан да получава вести от необятен набор източници и услугата е без тенденциозни балони и вертикали без наличие, което не се харесва на доста претенциозни читатели и умни издатели, твърди уеб сайтът.
Агрегаторът предлага наличие от над 400 издатели на разнообразни изявления и тематики. Приносът варира от огромни издания като Washington post до локални медии като Anchorage Daily или онлайн портали като левичарския Daily Kos, или консервативния Federalist.
В известието за агрегатора се споделя, че заглавията ще се генерират както благодарение на изкуствен интелект, по този начин и благодарение на редактори, като технологията непрестанно сканира " хиляди действителни новинарски източници ", които дават " необятен набор от ежедневни новинарски истории ".
Агрегаторът е противник на Гугъл и Фейсбук - платформи, в които читателите получават най-вече вести и които доста експерти по медиите дефинираха като съсипване на журналистическия бизнес поради високите облаги, които не споделят с издателите.
" Сайтът е предопределен читателят от пръв взор да обхване повече заглавия. Представени са издания на необятен набор от политики и райони, огромните издателства нямат преимущество пред дребните ", съобщи Робърт Томпсън, изпълнителен шеф на News Corp.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР