Медията разговаря с придворен, който сподели какво се случва зад

...
Медията разговаря с придворен, който сподели какво се случва зад
Коментари Харесай

Daily Mail: Кейт е била принудена да направи видеото, в което съобщава за рака

Медията беседва с велможа, който показа какво се случва зад вратите на Двореца
Кейт Мидълтън е била " накарана " да пусне видеото, в което описа за диагнозата си, написа уеб сайтът Daily Mail.

Таблоидът твърди, че ПР екипът на Двореца я пришпорил да разгласи обществено диагнозата си, защото новината за здравословното й положение към този момент била изтекла в обществените мрежи.

Кейт разгласи във видеосъобщение, оповестено на 22 март, че е била диагностицирана с рак и се подлага на " превантивна химиотерапия ". В него 42-годишната дама описа за " големия потрес ", който е претърпяла след проучванията и за " необикновено тежките месеци ", през които фамилията й е минало. От думите й стана ясно още, че дружно със брачна половинка й Уилям на този стадий са се фокусирали върху децата си. Тя не заяви с какъв вид рак е била диагностицирана, само че увери, че е настроена позитивно за възобновяване си и е в положително въодушевление, като съобщи, че става " все по-силна с всеки минал ден ".

Пред Daily Mail велможа разяснява: " Дворецът Кенсингтън е бил известен за диагнозата на принцесата и не е имал различен избор, с изключение на да побърза да изпревари пресата ". Медията показва, че на този стадий не е ясно дали приключването на информация е пристигнало от лондонската клиника, в която Мидълтън претърпя коремната интервенция или от другаде. Въпреки това каквато и да е повода, всеобщото утвърждение, което се изсипа върху Кейт, удостовери, че това е било вярното решение.

По думи на осведомения кралят, Чарлз III, който бе диагностициран с рак през февруари, се " гордее " с " обичаната " си снаха за нейната " храброст " да приказва за лекуването си и е бил в непосредствен контакт с нея през последните няколко седмици. Въпреки че монархът се отдръпна от обществените си отговорности, защото се лекува, той към момента извършва неангажиращи публични отговорности зад стените на двореца.
 Крал Чарлз участва на Великденската работа в Уиндзор
Крал Чарлз участва на Великденската работа в Уиндзор
Снимка: АР/БТА
Междувременно принц Уилям би трябвало да се върне на работа, откакто децата му се върнат назад на учебно заведение след великденската почивка. Засега той ще продължи да балансира сред грижите за брачната половинка му и децата им Джордж, Шарлот и Луи, и осъществяването на служебните си отговорности, както е правил след интервенцията на Катрин през януари. На този стадий не е известно какъв брой дълго ще се лекува принцесата, само че се допуска, че тя ще желае да посещава събития, когато се усеща в по-добро положение. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР