Медията излезе със становище, че политикът е заплашил служителя им.

...
Медията излезе със становище, че политикът е заплашил служителя им.
Коментари Харесай

Папараците Го Заковаха Преди Малко, Ето Снимки! След Чудовищния Скандал Виктор Николаев Е Бил

Медията излезе със мнение, че политикът е заплашил служителя им. Въпреки това Виктор Николаев и Валери Симеонов се разделиха другарски в ефира на Нова тв.

Повод за интригата стана въпрос на тв водещия за „ Хасковогейт “, насочен към политика. В отговор на запитването му, Валери Симеонов отговори, че поради това изявление може да му спретне Викторгейт.

С изявлението си вицепремиерът искаше да обясни, че всеки човек у нас е свободен да сътвори какъвто си пожелае гейт.

По всичко личеше, че Виктор Николаев го е схванал тъкмо в този смисъл. Но все пак интригите не закъсняха. Появиха се даже спекулации, че след изявлението на Валери Симеонов тв водещият се е почувствал застрашен.

Пред Пик вицепремиерът показа, че след предаването се е свързал персонално с тв водещия, с цел да го попита дали в действителност се е почувствал заплашен от думите му. Политикът разкри, че двама приели с подигравка тези изказвания.

Думите му бяха доказани пред медията и персонално от Виктор Николаев. Репортери на изданието му зададоха този въпрос, хващайки го на излизане от вкъщи му този вторник.



Тв водещият бързал да прибере щерка си от учебно заведение. Впечатление направи приповдигнатото му въодушевление и неслизащата от лицето му усмивка.



Виктор Николаев удостовери думите на вицепремиера пред репортерите на изданието.

Всеки ден той се прибира от работа към 12,00 часа на обяд. Използва пролуката от няколко часа, с цел да подремне следобяд, след което прибира дъщеря си от учебно заведение. По-късно вкъщи се прибира и брачната половинка на тв водещия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР