Медиците от Александровска болница организираха кампания за събиране на средства

...
Медиците от Александровска болница организираха кампания за събиране на средства
Коментари Харесай

Ето какво се случва с младата и красива лекарка от Александровска болница, която полетя от седмия етаж!

Медиците от Александровска болница проведоха акция за събиране на средства за своята колежка от Спешното отделение д-р Ирена Иванова, която падна при трагичен случай от 7-ия етаж на жилищен блок в столичния квартал " Люлин ".

Както БЛИЦ първи заяви , нещастието стана на 20 юли. Жената оцеля, само че положението й е сериозно.

35-годишната лекарка е настанена в " Пирогов ". От тази седмица стартира нов стадий в лекуването й, който постанова потреблението на медицински консумативи, чиято стойност не се заплаща от НЗОК.

Поради тази причина, и с цел да подкрепи на фамилията на потърпевшата си колежка, управлението на болничното заведение провежда акция за събиране на дарения в нейна изгода. Даренията ще се събират по сметката на Фондация „ Направи положително – Александровска “ в Сосиете Женерал Експрес Банк - BG18TTBB94001527624447 за доктор Ирена Иванова, оповестяват сътрудниците на доктор Иванова.

Всеки дарил избрана сума ще получи обстоен доклад за разноските, съпроводен с копие от счетоводните документи за това.
УМБАЛ " Александровска " авансово благодари на всички, които решат да отделят от своите средства и да дарят за възобновяване на доктор Ирена Иванова, се споделя в известието.

От болничното заведение благодарят и на всички, които се отзоваха на апелите за кръводаряване след злополуката, защото лекарката е с рядката кръвна група нулева с негативен резус фактор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР