Медиците дали положителен тест и проявили симптоми само няколко дни,

...
Медиците дали положителен тест и проявили симптоми само няколко дни,
Коментари Харесай

Седем доктори се заразиха с КОВИД след участие в семинар на анти-вакасъри във Флорида

Медиците дали позитивен тест и показали признаци единствено няколко дни, откакто обсъждали различни способи за лекуване
Седем доктори се заразиха с КОВИД след семинар на анти-вакасъри във Флорида. Единият от тях споделил пред участниците във форума, че в никакъв случай през живота си не се е чувствал по-здрав. Два дни по-късно 71-годишният кардиолог се оказал с позитивен тест.

Според данните на здравните управляващи на събитието са били сред 800 и 900 души, като след него още 6-ма медици демонстрират признаци на КОВИД.

Някои от присъстващите считат, че далите позитивни проби, няма по какъв начин да се разболели на семинара, а са пристигнали с заболяването, която са хванали преди този момент от градовете, от които идват.

Сред участниците има крайни анти-ваксъри, които тотално отхвърлят заболяването, както и такива с извънредно тайни теории.

На форума медиците са обсъждали и различни способи за лекуване на КОВИД. От Американската организация за надзор на медикаментите и храните няколко пъти към този момент предизвестяват популацията да не се употребяват лекарства, които не са утвърдени за лекуване на заболяването.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР