Медицинският персонал, обвинен в насилие над деца в яслата в

...
Медицинският персонал, обвинен в насилие над деца в яслата в
Коментари Харесай

Върнаха на работа медицинския персонал, обвинен в насилие в яслата в Глоджево

Медицинският личен състав, упрекнат в принуждение над деца в яслата в Глоджево, е върнат на работа. Сигналът беше подаден от разтревожени родители.

Преди година две от сестрите бяха упрекнати от майки, че се държат жестоко с децата им, удрят им плесници и ги наскърбяват. Припомняме, че абсурдът гръмна, откакто една от майките постави звукозаписно устройство в облеклата на детето си и след това даде записите. Резултатът - двете сестри напуснаха. Две години по-късно, инспекцията демонстрира, че няма нарушаване в яслата, а личният състав върнат.

"Обстановката в градината сега е спокойна. Две от аргументите медицинските сестри да се върнат на работа са, че институциите не са потвърдили никакви нарушавания, а в същото време няма задоволително фрагменти ", съобщи директорката на детската градина.

„ Хората бяха недоволни от сестрите. Имаше проблеми, а аз ги освободих от работа. Оказа се обаче, че има смяна в закона, който гласи, че сестрите минават към детската градина и шефовете дават отговор за тях. Директорката е подчинена на общинския кмет. Тя ги върна на работа”, сподели пред камерите на Нова телевизия кметът на Глоджево Адем Хаджимемишев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР