Медицинският персонал на болницата в Сандански излезе с писмо в

...
Медицинският персонал на болницата в Сандански излезе с писмо в
Коментари Харесай

Медици защитиха шефа на болницата в Сандански и заплашиха с оставки, ако го отстранят

Медицинският личен състав на болничното заведение в Сандански излезе с писмо в отбрана на шефа на лечебното заведение, който бе посочен като основен провинен за имунизирането на общински съветници и щерка му в прорез с имунизационния проект.

Преди ден здравният министър Костадин Ангелов разгласи резултатите от инспекцията, която демонстрира, че 24 души са имунизирани без да попадат в първата фаза, която обгръща медицински чиновници. Ангелов сподели, че в случай че беше принципал на болничното заведение, би уволнин шефа ѝ, само че защото тя е общинска, не може да го направи.

Медици от болничното заведение обаче показаха подготвеност да изоставен, в случай че се стигне до уволняване на шефа доктор Илия Тонев.

" От листата не се явиха хора. Ваксината, която се разтваря, има период от два до шест часа. Обаждахме се на всички – не желаят “, описа здравната сестра Янка Паскова пред бТВ.

Д-р Станоев, който е шеф на кардиологичното поделение в болничното заведение, дефинира изявленията на здравния министър Костадин Ангелов като обидни. " Д-р Тонев е добър шеф “, сподели още Станоев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР