Медицинските сестри прекратиха блокадата на Народното събрание. Те излязоха от

...
Медицинските сестри прекратиха блокадата на Народното събрание. Те излязоха от
Коментари Харесай

Медсестрите прекратиха барикадата - продължават протеста отвън


Медицинските сестри прекратиха блокадата на Народното събрание. Те излязоха от някогашния Партиен дом.

"Решихме да излезем, тъй като сме изтощени. Не сме спали три дни ", съобщи Мая Илиева на излизане от входа на постройката на Народното събрание 2, съобщи БГНЕС.

Цялата система е порочна, разгласи Илиева и добави, че техните претенции са обществени. "Нашите претенции не са изпълнени, продължаваме с митинга ", сподели още Илиева и добави, че не престават да бъдат солидарни и с протестиращите майки на деца с увреждания.

"Нито един ръководещ не ни се е обадил, никой не е потърсил контакт с нас ", сподели още здравната сестра и напомни, че са изпратили съглашение по електронната поща към зам.-министър Жени Начева.

Какви ще са бъдещети дейности на медицинските сестри не стана ясно, защото обявиха, че първо ще обсъдят дейностите си и тогава ще ги разгласят. Те се разграничиха от политически лица и партии.

Пет медицински сестри се барикадираха и прекараха предходната нощ в постройката на някогашния Партиен дом, където заседават парламентарните комисии. По-рано през днешния ден те обявиха, че ще изоставен постройката, когато казусът със заплатите им бъде решен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР