Медицинските сестри излизат на национален протест. Той ще се състои

...
Медицинските сестри излизат на национален протест. Той ще се състои
Коментари Харесай

Медицински сестри от цялата страна излизат на протест

Медицинските сестри излизат на народен митинг. Той ще се състои пред Министерство на здравеопазването, оповестява " Топ Новини ".

Основните им претенции са за стартовото им заплащане да е в размер на две минимални работни заплати и контролиране на работното време. Медицинските лица настояват още, че постоянно им се постанова да работят изключително и на две работни места поради ниското възнаграждение.

Секторът упорства също по този начин за цялостна държавна политика за работата на медицинските сестри, лаборанти, фелдшери и физиотерапевти.

Българската асоциация на експертите по здравни грижи (БАПЗГ) започва на 15 февруари 2019 година подписка под надпис “Здравните грижи в този момент са нашето общо на следващия ден ”. От сектора чакат настояванията им да бъдат подкрепени от медицинските експерти и жители в цялата страна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР