Медицинските изследвания, с които боксьорът Борис Станчов се е състезавал,

...
Медицинските изследвания, с които боксьорът Борис Станчов се е състезавал,
Коментари Харесай

Медицинските изследвания на починалия боксьор Борис Станчов са фалшифицирани

Медицинските проучвания, с които боксьорът Борис Станчов се е състезавал, са фалшифицирани. Това сподели инспекция на БТВ.

21-годишният мъж умря преди седмица на кръга в Албания, боксирайки се с непозната идентичност. Тази на братовчед му - Исус Величков.

Напълно здрав и без сърдечни проблеми. Това е записано в картона на Исус Величков. Заключението е на лекар Михаил Николов, общопрактикуващ доктор в Луковит.

На формалния адрес в интернет не се октрива негов кабинет. Доктор Николов не е открит за коментар и в кабинета му в село Петревене.

По телефона отхвърля да да отговори на въпросите на медията и моли да "не го провокират”.

За без пари, надали някой ще подпише тези документи, споделя Величков.

Именно в медицинския картон може би се крие истината за съдбовния случай, счита боксьорът Тервел Пулев.

Обикновено минаваш през разнообразни кабинети, а освен през един доктор. Това ми звучи малко като – "Докторе, ето ти 100 лв. и направи здравното ", споделя Пулев.

Към документите са приложени и изледвания за ядрено-магнитен резонас от софийската болница "Света Анна ". Подписани са от лекар Елка Николова.

То няма щемпел, сбъркано е и логото на болничното заведение. Практически ние нямаме нито подобен доктор, нито подобен обзор, разкрива Антон Луков от пресцентъра на МБАЛ "Св. Анна ".

От Боксовия професионален съюз признават, че нямат механизъм, по който да ревизират дали едно проучване е достоверно.

Получавам документите от мениджъра, Федералният доктор не е проверяващ орган, той поглежда дали има автограф и щемпел на лекаря, а тук имаше всичко, споделя Венцислав Николов.

А мениджърът на умрелия боксьор още веднъж не е открит за коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР