Медицински център Света Петка - Петрич“ ЕООД с управител д-р

...
Медицински център Света Петка - Петрич“ ЕООД с управител д-р
Коментари Харесай

Откриване на Очна клиника в Петрич – инвестиционно намерение, внесено до Общината 


„ Медицински център Света Петка - Петрич “ ЕООД с шеф доктор Снежана Паскалева внесе до Община Петрич и Общински съвет заявление за откриването на клиника за „ Офталмологична активност – очни болест и услуги “.
Свободният 6 етаж в единия блок на постройката на петричката болница е подобаващ обект за новата очна клиника.
Етажът не се стопанисва и това е опция същият да се впише перспективно в здравната карта на община Петрич.
Работата на такава клиника сигурно ще бъде извънредно преимущество за жителите на общината и за пациенти от прилежащите общини.
Етажът от постройката на болничното заведение, който да се трансформира в очна клиника, да бъде разгласен на обществен търг с очевидно наддаване за продажба, е предлагането на Общинска администрация – Петрич. По този метод няма да бъдат ограничавани претенденти, които желаят да влагат в нова здравна или обществена активност в болничната постройка. Има направена пазарна оценка на 6 етаж, която е 230 846, 00 лв.. Същата да бъде и първична тръжна цена при обществения търг, предлага Об А на общинските съветници, които би трябвало да вземат последното решение.
Общо в постройката на болничното заведение в Петрич има четири неизползваеми етажа с уточнението, че два от тях са незавършени при строителството.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР