Медицински център е бил запален във Враца, видя първo BulNews.bg.

...
Медицински център е бил запален във Враца, видя първo BulNews.bg.
Коментари Харесай

Извънредно! Запалиха медицински център във Враца /снимки/

Медицински център е бил разпален във Враца, видя първo BulNews.bg.
Пожарът е избухнал тази нощ. Пламнал е медицинският център на бул. „ 2 юни “, който се намира наоколо до пазара. Зад постройката има градеж и каравана, в която седи надзирател. След внезапния спад на температурите снощи, на служащия му му станало студено и решил да се сгрее, като възпламени автомобилни гуми.
Огънят обаче се разгорял с огромна мощ поради мощния вятър. Възпламенил се целия фургон, като огнените езици обхванали и задната част на постройката на фасадата на медицинския център. След като видял какво е надробил, пазачът подал сигнал на телефон 112 и избягал.
Около 4 часа на мястото пристигнали екипи на пожарната. Огнеборците почнали да гасят стихията, само че тя към този момент била набрала страшна мощ. В последна сметка пожарът е сподавен, само че са нанесени огромни материални вреди.
Изгорял е целият фургон на небрежния надзирател. Има провали по изолацията на постройката на центъра, изгорели са и климатици. Пламъците обгорили даже последните етажи на постройката, където се намират жилищата на притежателите на парцела.
В момента в постройката няма ток и не може да се реши какъв брой от апаратурата в лекарските кабинети работи.
В момента на местопроизшествието работят дежурен дознател и специалисти от пожарната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР