Медицински специалисти от МБАЛ Д-р Иван Селимински“-Сливен получиха награди за

...
Медицински специалисти от МБАЛ Д-р Иван Селимински“-Сливен получиха награди за
Коментари Харесай

Наградиха медицински специалисти от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен

Медицински експерти от МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “-Сливен получиха награди за професионализъм, дългогодишна и всеотдайна активност на днешния 12 май - Международен ден на сестринството. Това стана по време на публична гала в заседателната зала на болничното заведение. Имената на наградените са гласувани по време на съвещание на Управителния съвет на първичното сдружение към Българската асоциация на експертите по здравни грижи към МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “. Асоциацията е съсловна организация на медицински сестри, акушерки, лаборанти, рехабилитатори, рентгенови лаборанти, ръководители по здравни грижи.

От името на кмета Стефан Радев медицинските експерти бяха поздравени от заместник-кмета Пепа Чиликова. В адрес до тях кметът показва уважението си към труда на медицинските експерти по здравни грижи, благодари за тяхната безрезервност и насочва пожелания за здраве и професионална задоволеност.

Изпълнителният шеф на болничното заведение – доктор Васислав Петров съобщи, че с помощта на експертите по здравни грижи в болничното заведение, лечебното заведение е на високо равнище и предлага качествени грижи на пациентите си.

„ Благодаря на всички вас, които изпълнявате отговорностите си, макар компликациите. Благодарение на вас, всички грижи, които поставяме за болните, са оценени високо и по тази причина нашата болница е на равнището, на което сме. Благодарение на вас тя съществува и продължаваме да даваме доста положителни здравни грижи на популацията. Надявам се повече младежи да стартират работа при нас, а вие да им предавате своя опит и познания “, сподели доктор Петров.

Председателят на Регионалната гилдия в Сливен на Българската асоциация на експертите по здравни грижи - Желязка Вълчанска, също поздрави медицинските експерти. Поздрав за професионалния празник насочи и Валентина Стоянова от името на Управителния съвет на първичното сдружение към Българската асоциация на експертите по здравни грижи към МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “.

За експерти на годината бяха отличени:

1.Категория „ Ръководител па здравни грижи ” – старша акушерка Анка Димитрова

2.Категория „ Медицинска сестра ” - м.с. Мария Алмалех

3.Категория „ Клиничен лаборант ” – лаб. Анка Кръцова

4.Категория „ Рентгенов лаборант ” – рентг. лаб. Мариела Димитрова

5.Категория „ Рехабилитатор ” – кинезитерапевт Радост Митева

6.Категория „ Професионализъм, дългогодишна и всеотдайна активност ” – м.с. Иванка Миндева.

Отличените експерти бяха наградени с плакет и грамота.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР