Медицински сестри обявиха гражданско неподчинение и се барикадираха в бившия

...
Медицински сестри обявиха гражданско неподчинение и се барикадираха в бившия
Коментари Харесай

Медицински сестри обявиха гражданско неподчинение


Медицински сестри оповестиха гражданско непокорство и се барикадираха в някогашния Партиен дом, който се употребява от Народното събрание.

Те оповестиха, че ще останат вътре до момента в който бъдат изпълнени настояванията им. Те са свързани с реализацията на работеща здравна промяна, и по техните думи почтено възнаграждение и по-добри условия на труд, предава Българска национална телевизия.

Ирина Узунова, здравна сестра: Навсякъде се приказва, че сестрите стачкуват за заплати, това не е по този начин. Ние стачкуваме за промяна в опазването на здравето. Без тази промяна няма да се решат никакви наши проблеми, а те са ужасно доста.

Елена Якшева, здравна сестра в Стара Загора: Навсякъде е друго. Искаме уеднаквяване на заплатите, на стартова заплата, на съществена заплата на здравна сестра в България.

Вера Иванова, "Системата ни убива ": Оставката на министър Сачева, поради пропагандата, която води против закона който ние извоювахме с доста старания, с цената на живота си го извоювахме - 7 месеца митинги. Тя пропагандира против закона, води някаква измама, че този закон не става, че тези средства по-добре да отидат някъде другаде.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР