Медицински експерти стигнаха до кошмарни изводи след мащабно проучване. Според

...
Медицински експерти стигнаха до кошмарни изводи след мащабно проучване. Според
Коментари Харесай

Забравете за това лекарство, увеличава шанса да пипнете К-19

Медицински специалисти стигнаха до кошмарни заключения след огромно изследване. Според тях има няколко медикаменти, които покачват вероятността от заразяване с ковид. 

Според специалистите тези медикаменти могат да бъдат доста рискови, защото водят до увеличение на броя на клетъчните ACE2 рецептори в белодробната циркулация на индивида, с които при положение на зараза с ковид, протеините на болестта също се свързват.

Експертите показват и каква неточност не би трябвало да се позволява при лекуването на ковид в домашни условия, тъй като тя може да приключи съдбовно.

Според тях приемането на инхибитори на ангиотензин-конвертиращия ензим (ACE) Ии блокери на ангиотензин-рецепторите (ARB) II, предписвани и препоръчвани на възрастни хора със сърдечно-съдови болести, усилва вероятността от заразяване с ковид.

Тъй като пациентите, получаващи ACE инхибитори и ARB, имат нараснал брой ACE2 рецептори в белите си дробове, рискът от тежка коронавирусна зараза се усилва. В изследването са взели участие 1099 пациенти с COVID-19, лекувани в Китай.

Лекарят и ефирен водещ Александър Мясников разкри коя е грубата неточност при лекуването на ковид вкъщи, която може да ни убие и води до гибел.
По думите му К-19 е респираторен вирус, той е част от групата на острите респираторни инфекции.

По думите му това заболяване минава единствено по себе си и изисква единствено помощни средства.

Хората обаче чуват това и единствено кимат, до момента в който не се изправят сами против него.

Той напомни думите на собствен сътрудник, а точно, че би трябвало да поздравите и да почерпите докторът, който не ви предписва никакви медикаменти. Докторът разясни, че е мъчно да не се предпише нищо на пациент, който се обажда всеки ден и осведоми за влошено здравословно положение.

Александър Мясников сподели, че някои пациенти стартират да одобряват хормони и антибиотици вкъщи, което е безусловно неверно.

„ Не може да употребявате вкъщи за лекуване на остри респираторни инфекции това, което се употребява в лечебните заведения за лекуване на тежка вирусна пневмония. Страничните резултати могат да бъдат съдбовни “, безапелационен е той.

Докторът акцентира, че е значимо при острите респираторни инфекции да се храните пълноценно и да пиете повече течности и витамини./ jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР