Медицинската сестра застрашава живота си. Не мисля, че досега е

...
Медицинската сестра застрашава живота си. Не мисля, че досега е
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ за извънредната ситуация с медицинската сестра: Никой не ги е изолирал

Медицинската сестра заплашва живота си. Не мисля, че до момента е имало пребит протестиращ от НСО. Разбира се, че ще я изблъскат, в случай че е желала да скочи. Виждате, че дамата не е съответна. Медсестрите бяха допусни до Комисия по опазване на здравето, има чуваемост. Никой не ги е изолирал. Това съобщи в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Валентин Николов  Валентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, във връзка изключителното състояние в Народното събрание.

"Става въпрос за следващите излъгани хора. Медицинските сестри желаят среща с министър на опазването на здравето. Ако би трябвало да докара държавния аероплан, с цел да докарат Ананиев от Брюксел. От другата страна на барикадата е Министерски съвет – Борисов да отиде при тях. Нека да отиде и зам.-министър на опазването на здравето. Моля сестрата да се прибере ", сподели още по тематиката депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

Извънредно състояние с барикадираните медицински сестри

"Сметките за парно ще намалеят ", разяснява още Николов.

"Няма да стане по този начин, както го описаха с доматите ", счита Ерменков.

Участието на депутатите бе прекратено по-рано поради изключителното включване на малкия екран от Народното събрание. Валентин Николов  Валентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, и Таско Ерменков бяха поканени за коментар за новата цена на газа. Припомняме, че точно на 3 март Русия понижи цената на газа за България с 40 %.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР