Медицинската сестра Блеър Гидри от Ню Орлийнс в САЩ знае

...
Медицинската сестра Блеър Гидри от Ню Орлийнс в САЩ знае
Коментари Харесай

Жена отказа да се прости с умиращия си мъж, за да има маски за лекарите

Медицинската сестра Блеър Гидри от Ню Орлийнс в Съединени американски щати знае що е то всеотдайност. Момичето работи в отделението за интензивна терапия за пациенти с CoViD-19.

Там то се сблъсква с същинската признателност на пациентите и техните родственици.

Наскоро Блеър описа трогателна история за обречен на смърт от ковид дъртак. По виталните индикатори на мъжа било ясно: не му оставало доста да живее, по тази причина лекарите позвънили на жена му и ѝ предложили тя да се сбогува персонално със брачна половинка си за всеки случай.

Отговорът ѝ обаче поразил целия медицински личен състав.

Решавайки да икономиса медицински маски и други материали, които така и така са сериозно незадоволителни, едвам сдържайки сълзите си, дамата декларирала, че ще си остане вкъщи, написа People.


"Тя можеше да пристигна. Ако пациентът умира и ние изключваме апаратите за поддържане на живота, ние позволяваме съпрузите и децата. Но тя знаеше: на нея ще ѝ се наложи да постави маска, а тя отхвърли, знаейки, че те в този момент костват колкото златото. Не съм ревла, само че от това рева всеки ден ", описа Блеър.

"Той беше над 70, не се усещаше добре. Съпругата му ми звъня всеки ден и ми споделяше, че не знае какво да прави. Тя просо седеше вкъщи си и плачеше по през целия ден. В последна сметка мъжът ѝ умря ", описа още Блеър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР