Медицинската експертиза е потвърдила, че 7-годишното момиче от Момчилград е

...
Медицинската експертиза е потвърдила, че 7-годишното момиче от Момчилград е
Коментари Харесай

7-годишното момиче от Момчилград е починало от задушаване

Медицинската експертиза е удостоверила, че 7-годишното момиче от Момчилград е умряло от задушаване. В полицията има арестувана жена, само че не й е повдигнато обвиняване. Тялото на детето беше намерено през вчерашния ден сутринта в дома на фамилията. Според първичната информация убийството е станало, до момента в който майката е била на работа, а момичето единствено у дома.

Момчилград

Семейството на Дамла живее в този блок. Бащата и по-големият ѝ брат работели в чужбина, а майката работила нощни смени и за детето тогава се грижела бабата. Тя обаче отпътувала при заболели близки в Турция.

За в този момент няма публична информация за претекстовете за жестокото закононарушение.

Сотир Цацаров, основен прокурор: На този стадий, до този миг, защото и сега продължава следствието, е мъчно да се каже, че има лице, което е обвинено.
Цацаров добави, че има оперативни версии, само че към момента няма задоволително доказателства. Майката на детето към този момент е разпитана. Назначени са и ДНК експертизи.
Сотир Цацаров, основен прокурор: Става дума за задушаване, което по първа версия не е породено от материала, с който е обвързано лицето, а е породено авансово.
В учебното заведение, в което е учило 7 - годишното момиче, към този момент работят психолози.

Севгюл Вели, асистент - шеф на ОУ " Петър Берон " - Момчилград: Работи се с колектива, работи се и с децата, имаме назначени групи, които пристигнаха, от обществени грижи пристигнаха, тежък ден е за нас
Напрежението в града пораства. Родители признават, че не смеят да пуснат децата си сами на открито. Хората от града упорстват за бързото откриване на закононарушението и обявиха, че в случай че това не стане в къси периоди ще провеждат митинги.
 ​Задържана е жена, близка до фамилията на убитото дете в Момчилград ​Задържана е жена, близка до фамилията на убитото дете в Момчилград
Задържана е жена, близка до фамилията на убитото дете в Момчилград. Все още не ѝ е повдигнато обвиняване, оповестяват източници на Българска национална телевизия. Тялото на 7-год...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР