Медицинска сестра от пернишката болница е била нападната от пациент,

...
Медицинска сестра от пернишката болница е била нападната от пациент,
Коментари Харесай

32-годишен перничанин повали с ритници и юмруци медицинска сестра в болницата

Медицинска сестра от пернишката болница е била нападната от пациент, до момента в който се пробва да зашие раните му. 

Тя е призната в неврологичното поделение при доктор Даниела Стойчева. Инцидентът станал през вчерашния ден слодебяд. 

Извикаха ме незабавно и се оказа, че пациентът е здравната сестра, която е била на промяна. Била е удряна по главата и ритана. От скенера няма данни за вътрешни кръвоизливи, само че има комоцио в лека степенн и е настанена при нас, с цел да бъде под наблюдаване и на системи. Състоянието не е безобидно, има потребност от няколко дни наблюдаване, споделя лекарят. 

Тя е доста огорчена от станалото, тъй като екипите работят деденонощно, дават постоянно ексклузивен труд и вместо да получат малко самопризнание, те получават юмруци и ритници, а те са извънредно виновни, уточни докторът.

Д-р Иво Белев е сътрудник на здравната сестра. 

Разбрах, че към 16 часа пациент с порезна рана на ръката в нетрезво положение е влезнал в болничното заведение да търси здравна помощ. Колегите, които са били извън, чуват писъци от кабинета и незабавно влизат вътре. Сестрата е била повалена на пода, ритана, удряна, което е безусловно неприемлива, споделя доктор Белев. 

Този сътрудник е извънредно порядъчен човек, тя в никакъв случай не е повишила звук на никого, нищо не е направила, с цел да провокира експанзия, уточни той.

 Полицията, пристигнала на място, открила 32-годишен перничанин, който е дошъл в кабинета за обзор и е показал физическа и вербална експанзия. Тепърва ще се открива повода за проявената експанзия, по случая се работи. Мъжът е арестуван за 24 часа и е стартирано бързо произвеждане, споделя Нова тв. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР