Медицинска сестра от отделение за критични случаи се разплака, защото

...
Медицинска сестра от отделение за критични случаи се разплака, защото
Коментари Харесай

Медицинска сестра изкара 48 часа смяна и се срина пред хипермаркета ВИДЕО

Медицинска сестра от поделение за сериозни случаи се разплака, тъй като не могла да си купи храна от магазина след 48-часова промяна.

Доун Билбру от графство Йорк, Англия, насочи прочувствен зов от колата си, в който прикани хората, които под паника купуват, да спрат да опразват рафтовете.

Супермаркетите в цялата страна не съумяват да се оправят с внезапно повишеното търсене, което от своя страна оставя мнозина без съществени хранителни артикули. В сърцераздирателния си апел здравната сестра моли хората да помислят за другите по време на пандемията.

"Току-що излязох от супермаркета. Няма плодове, нито зеленчуци и малко си поплаках вътре. Аз съм медсестра в поделение за сериозно заболели и таман изкарах 48-часова промяна.

Исках единствено да купя някои неща за идващите 48 часа.

Няма плодове, нито зеленчуци. Не знам по какъв начин ще запазя здравето си. Тези, които под паника купуват, просто опразват рафтовете за съществени артикули. Престанете, тъй като хора като мен ще се грижат за вас, когато сте закъсали. Затова престанете! Моля ви! “, приканва Доун Билбру.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР