Медицинска сестра от американския град Спаркс, Невада, с 55 килограма

...
Медицинска сестра от американския град Спаркс, Невада, с 55 килограма
Коментари Харесай

За здравословното отслабване разказва медицинска сестра

Медицинска сестра от американския град Спаркс, Невада, с 55 кг за 18 месеца и дава препоръки на искащите да отслабнат. Тя описа своята история в списание „ Runner`s World “, написа БГНЕС. „ Когато приключих учебно заведение, започнах да се движа по-малко и да хапвам повече нездравословна храна “, изяснява Санди Фонтес. „ Ожених се на 19 години и родих шест деца за девет години “. До 30-годишна възраст тя е напълняла до 128 кг.
Жената имала непрекъсната болежка в ставите, страдала от сънна апнея и неприятно храносмилане. Когато на Фонтес била сложена диагноза целиакия, тя трябвало да се откаже от храни с глутен. Постепенно преразгледа цялата си диета, стартира да яде повече плодове, зеленчуци и качествено месо. Жената схванала, че се нуждае и от физическа интензивност, само че мисълта да отиде на фитнес предизвиквала суматохата. Тогава тя решила да стартира да работи по програмата Couch-to-5K.
 Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене
Колкото и да се пробвате да отслабнете, факт е, че привикването към нов метод на живот с цел да отслабнете не постоянно е толкоз елементарно. За п...
Първата й цел била да пробяга 400 метра. „ Спомням си възприятието на горделивост и триумф, когато за първи път избягах целия кръг “, споделя Фунтес. Отнело й година и половина, с цел да отслабне до 73 кг. След това тя траяла да тича и да се храни вярно, с цел да не напълнее още веднъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР