Медицинска сестра, обвинена в убийството на седемгодишно момче в най-голямата

...
Медицинска сестра, обвинена в убийството на седемгодишно момче в най-голямата
Коментари Харесай

Медицинска сестра, обвинена в убийството на 7-годишно момче, може да не бъде съдена до ноември 2025 г. - 9 години след смъртта на детето

Медицинска сестра, упрекната в убийството на седемгодишно момче в най-голямата частна детска болница във Англия, може да не бъде съдена до Ноември 2025 година - повече от девет години след гибелта на детето.

Джеймс Дуерихаус претърпя пагубна мозъчна контузия в болничното заведение в Портланд през 2016 година Анурада Бхупатираджу, на 63 години, не беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране заради груба немарливост до март предходната година.

Родителите на Джеймс Джон и Маргьорит Дуерихаус бяха в съда през днешния ден. Bhupathiraju не се появи, защото съдията се съгласи, че забавянията значат, че няма изгледи процесът да продължи на в началото избраната дата 4 юни тази година. Случаят ще зависи от медицински отчети за Джеймс и някои от тях не са приключени.

Най-ранната допустима дата за процеса би била април идната година, само че прокурорът Андрю Томас сподели на съда, че няма да бъде разполагаем до ноември. Джеймс, който имаше синдром на Даун, беше признат в болничното заведение за рутинна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР