Медицинска сестра извърши грозна постъпка спрямо 14-годишно момче.40-годишната Кейти Барет

...
Медицинска сестра извърши грозна постъпка спрямо 14-годишно момче.40-годишната Кейти Барет
Коментари Харесай

Медсестра напи 14-годишен и го покани в спалнята си 



Медицинска сестра извърши грозна постъпка по отношение на 14-годишно момче.

40-годишната Кейти Барет е упрекната в полов тормоз над детето на улично празненство в Деня на успеха в Европа в Кембърли, Съри. Действието се развива преди две години във Англия, а момчето е било на тържеството дружно с татко си и сестра си.

На делото преди дни жертвата споделя, че се чувствал другарски надъхан към дамата. Те разговаряли за образованието му, като Кейти му давала препоръки какво може да прави, откакто приключи.

Момчето споделя, че сестрата го поканила на по сайдер в дома си. Те седнали в градината ѝ. Момчето било замаяно от алкохола, когато дамата го попитала: „ И по този начин, искаш ли да ме ч**аш? “

„ След това изпих още питиета и Кейти ме извика в къщата си и затвори вратата след себе си. Попита ме дали желая да го напраим. Каза още, че ме желае, а аз ѝ отвърнах, че е пияна и родителите ми са извън. Тогава тя ме целуна. Замръзнах, “ споделя момчето.

„ Тя сподели да се качим горе и аз се съгласих. Не знаех какво да върша и бях малко пийнал. Тя седна на леглото и сподели: „ Хайде, скъпи, желая да ме чукаш “, аз ѝ отвърнах: „ Не, не мога, околните ми тропат на входната врата и ме викат, “ добавя още той.

В този миг здравната сестра споделила, че няма да ги заловен и го докоснала по панталона. Близките му траяли да го викат, когато той станал и си тръгнал от къщата.

„ На идващия ден почувствах виновност и се опасявах да кажа на мама, тъй като ме беше позор, “ споделя още младежът на делото в съда.

Полицаите арестуват Барет два дни след случилото се.

Кейти отхвърля всички обвинявания против нея.

„ Бях пияна, в никакъв случай не съм отричал това, само че знаех какво върша. Никога не бих направила нещо сходно, въпреки всичко и аз съм майка на наследник, “ сподели тя.

Делото продължава.

Превод: GlasNews. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР