Медици от университетската болница Св. Иван Рилски се събраха на

...
Медици от университетската болница Св. Иван Рилски се събраха на
Коментари Харесай

Директорът на УМБАЛ “Св. Иван Рилски“ засега не оттегля оставката си

Медици от университетската болница " Св. Иван Рилски " се събраха на митинг пред лечебното заведение против подадената от шефа доктор Дечо Дечев молба за освобождение на поста, осведоми БНР.
Те упорстват за отдръпване на подадената от шефа оставка доктор Дечо Дечев молба за освобождение от поста. Демонстрацията на медиците завърши преди минути.
В самия завършек на събирането при медиците влезе шефът – доктор Дечо Дечев, който ги прикани да се върнат по работните си места.
Засега доктор Дечев няма да отдръпна подадената оставка. Предстои обаче диалог с министъра на опазването на здравето, защото Здравното министерство е принципал на болничното заведение. 
Самият доктор Дечев напомни, че е изпратил 11 претенции до здравния министър, свързани с активността на лечебното заведение, и упорства за тяхното осъществяване.
Ако не бъдат изпълнени тези претенции, с цел да бъде оттеглена оставката на доктор Дечев, от профсъюз “Защита “ са безапелационни, че ще продължат с демонстрациите и ще преминат към блокиране на кръстовища в София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР