Медици от столичната болница “Св. Иван Рилски излязоха на протест

...
Медици от столичната болница “Св. Иван Рилски излязоха на протест
Коментари Харесай

Медици протестират в защита на директора на болница „Св. Иван Рилски“

Медици от столичната болница “Св. Иван Рилски ” излязоха на митинг в отбрана на шефа си. Те упорстват доктор Дечо Дечев да остане шеф на болничното заведение. Според медиците има политически напън за оставката му. Д-р Дечев е споделил в формалното си известие, че няма политически напън.

През ноември предходната година доктор Дечев е предал отчет за финансовото положение на болничното заведение.

“Има напрежение и то е подбудено от това, че доктор Дечев по необясними аргументи е подал оставка. Болницата работи прелестно, а възнагражденията са повече от положителни, няма спор сред работещите и изпълнителния шеф. Това е и повода да считаме, че има външен напън. Бяхме при шефа доскоро и той помоли хората да останат в постройката на болничното заведение и да не излизат на открито ”, сподели ръководителят на профсъюз “Защита ” Красимир Митов пред Би Ти Ви.

Той акцентира, че има разминаваме сред принципала и управлението на болничното заведение. “Директорът през днешния ден има среща и чака казусът сред институциите да се реши. Ако през днешния ден няма решение на казуса, от на следващия ден протестиращите ще бъдат на булеварда ”, сподели Митов.

“Ние сме обезпокоени, тъй като този цирк
Абитуриентски мъжки костюми
беше разиграван и преди пет години. Тогава доктор Дечев беше отхвърлен и ни беше изпратен различен шеф, който за близо една година унищожи болничното заведение. Ако в този момент задачата е още веднъж да бъде унищожена и държавната болница в интерес на частниците, то ние не сме съгласни ”, посочи той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg