Медици от над 20 специалности ще продължат да се грижат

...
Медици от над 20 специалности ще продължат да се грижат
Коментари Харесай

Медици от над 20 клиники на ВМА лекуват „Малките български хора“

Медици от над 20 специалности ще продължат да се грижат за членовете на Национална организация „ Малки български хора ” .

" Сътрудничеството с Военномедицинска академия (ВМА) започва през 2016 година , а меморандумът за поддръжка сред двете страни още веднъж е възобновен. Винаги можете да разчитате на ВМА и на нашите експерти ", разяснява генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.

" Благодарим за грижите през всички тези години. Това, което вършим взаимно е нещо положително, а България има потребност от това да се приказва за положителното ", съобщи от своя страна инж. Светослав Чернев, президент на „ Малки български хора ”.

В случай на нужда, когато и да е представителите на „ Малки български хора ” от цялата страна могат да се съветват с медици от следните специалности -  пневмология и фтизиатрия, нервни заболявания, ендокринология и боелсти на обмяната, хирургия, гастроентерология, кардиология, акушерство и гинекология, урология, кожни и венерически заболявания, алергология, очни заболявания, УНГ, гръдна и съдова хирургия, неврохирургия, ортопедия и травматология, нефрология, ревматология, физикална и рехабилитационна медицина, клинична лаборатория, трансфузионна хематология, образна диагностика, микробиология, вирусология.

Новото съглашение сред двете страни е за период от 3 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР