Медици от Александровска болница излязоха с призив към всеки, който

...
Медици от Александровска болница излязоха с призив към всеки, който
Коментари Харесай

Спешно набират пари за лекар, пострадал в тежък инцидент

Медици от Александровска болница излязоха с апел към всеки, който желае да помогне. Зовът за помощ е за техен сътрудник, ранен тежко при случай. Д-р Ирена Иванова е чиновник в Спешното поделение на УМБАЛ „ Александровска “.

В момента тя е на лекуване в УМБАЛСМ „ Пирогов “ след претърпян тежък случай.

От тази седмица стартира нов стадий в лекуването й, който постанова потреблението на медицински консумативи, чиято стойност не се заплаща от НЗОК.

По тази причина и с цел да подкрепи фамилията на потърпевшата, управлението на болничното заведение провежда акция за събиране на дарения в нейна изгода, оповестиха от лечебното заведение.

Даренията ще се събират по сметката на Фондация „ Направи положително – Александровска “ в Сосиете Женерал Експрес Банк - BG18TTBB94001527624447 за доктор Ирена Иванова.

Всеки, дарил избрана сума, ще получи обстоен доклад за разноските, съпроводен с копие от счетоводните документи за това.

УМБАЛ „ Александровска “ авансово благодари на всички, които решат да отделят от своите средства и да дарят за възобновяване на доктор Ирена Иванова, както и на всички, които са се отзовали на апелите за кръводаряване след злополуката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР