Медикът с негови колеги от няколко седмици бил командирован в

...
Медикът с негови колеги от няколко седмици бил командирован в
Коментари Харесай

Край На Приказката! Младото Гадже Заряза Цветанка Ризова!

Медикът с негови сътрудници от няколко седмици бил командирован в европейската страна. Веско, който работеше като травматолог в института към Министерство на вътрешните работи избрал да емигрира тъй като предлагането било примамливо.

Ризова се надявала любовника й да избра нея пред специалността си и била грубо разочарована от решението му да замине. Вместо възприятията той избрал реализация в кариерата. Искал да се потвърди като водещ експерт в сектора.

Водещата на „ Лице в лице ” след раздялата залиняла и напълно се стопила от любовна тъга. По време на развода си с някогашния тя бе на прага на анорексията. Колегите й разясняват, че точно появяването на младия лекар била повода журналистката да подаде молба за бракоразвод след 20 годишен брак.

За раздялата с към този момент някогашния си брачен партньор Ризова не обелвала дума тъй като с предприемача Анатоли Георгиев се разбрали да не го забърква в медийни кавги написа retro.bg.

Бившият й се пазел от всякаква гласност и доста рядко я придружавал на публични събития единствено по изключение. За разлика от него последния ухажор на журналистката с ненаситност участвал по всемирски мероприятия. Двамата бяха забелязвани както на министър председатели на културни събития по този начин и по софийските пиано питейни заведения. Където Ризова обича да прекарва много време и е една от известните персони на нощната столица.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР