Медикът е категоричен, че не е убиец и е действал,

...
Медикът е категоричен, че не е убиец и е действал,
Коментари Харесай

Цяла България Замлъкна! Ето Ги Първите Думи На Д-Р Димитров За Убийството На Жоро Плъха!

Медикът е безапелационен, че не е палач и е работил, с цел да отбрани живота си. „ Не съм палач, трябваше или аз, или той “, безапелационен е докторът. Който сподели пред медиите, че е бил наръган на две места в крайници.

През последните дни бяха проведени огромни митинги в негова поддръжка, а Вътрешна македонска революционна организация стартира промени, свързани с неизбежната защита. Днес обаче от прокуратурата показаха, че доктор Димитров е причакал рецидивиста Георги Джевизов, стрелял е по него с нелегално притежаваното си оръжие и по-късно с другар е опитал да прикрие стрелбата.

Редица тиражирани информации – за спящи на горния етаж брачна половинка и деца, за съизвършител на крадеца и така нататък бяха опровергани от обвинителите на база на разпитаните очевидци, записите от камери и експертизи.

Съпругата на Жоро Плъха пък съобщи, че желае строга присъда за медика, защото той умъртвил мъжа й без да има причина. Ромката разгласи, че престъпно проявеният Плъх просто бил влезнал в гаража на доктора, с цел да се облекчи по дребна потребност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР