Медикаменти за над 200 000 лева са откраднати от аптеката

...
Медикаменти за над 200 000 лева са откраднати от аптеката
Коментари Харесай

Задигнаха лекарства за 200 хил. лв. от онкоцентъра във Враца

Медикаменти за над 200 000 лв. са откраднати от аптеката на Комплексния онкологичен център във Враца.
Кражбата е станала през почивните дни, а неналичието на медикаментите е открита тази заран, когато личният състав пристигнал на работа.
Направена е проверка и нещата са в полицията, каквото липсва. Не мога да кажа какъв брой тъкмо е сумата, само че това са скъпи медикаменти, не е дребна. Като количество не са доста, само че са скъпи, съобщи пред Българска национална телевизия аптекарят Маргарита Цекова.
Шефът на здравното заведение доктор Григор Томов сподели, че евентуално кражбата е проведена със съдействието на вътрешен човек, който оставил отворен прозореца на аптеката през почивните дни. Не е ясно за какво не се е задействала и алармената система.
От управлението на Онкологичния център подсигуряват, че изключителната обстановка няма да попречи на грижите за болните хора, тъй като на мястото на откраднатите лекарства в най-скоро време ще бъдат доставени нови.
Болничната аптека на Онкологичния диспансер е единствена за Северозападна България, тъй като диспансерът обслужва и трите области - Видин, Монтана и Враца.
Води се следствие, в което са се присъединили и следователи от столицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР